Kovalainen měl Caterhamu projevit větší úctu, říká Gascoyne

Kovalainen měl Caterhamu projevit větší úctu, říká Gascoyne

Technický ředitel Caterhamu Mike Gascoyne naznačil, že si za současné problémy s udržením místa může Heikki Kovalainen částečně sám.

Caterham stále nerozhodl, kdo letos bude týmovým kolegou Charlesa Pica. Heikki Kovalainen nedávno prozradil, že v udržení svého místa už moc nedoufá, a vysvětlil to faktem, že týmu nepřináší žádné sponzorské peníze.

Gascoyne nastínil ještě jeden důvod. "Je to velká škoda. Heikki je velmi talentovaný jezdec, ale jeho management ho loni moc dobře nevedl a on si sám také moc nepomohl," řekl pro Crash.net.

"Pro všechny je to velmi tvrdé prostředí. U Caterhamu byl tři roky, byl dobře placen a měl díky tomu projevit větší úctu."

Gascoyne tím nepochybně myslí Kovalainenova vyjádření, ve kterých naznačoval, že u Caterhamu ztrácí čas a že patří do lepšího týmu. V průběhu roku jeho manažeři podle toho jednali a naznačili pohrdání malajsijskou stájí.

A co Gascoyne očekává od již potvrzeného Pica? "Charles je mladý kluk. Má jistou finanční podporu a odvedl slušnou práci ve srovnání se zkušenějším týmovým kolegou Timem Glockem. Uvidíme, jak se této příležitosti chopí."

Doporučujeme

Články odjinud