Konec spolupráce s Rich Energy. Haas je bez titulárního sponzora

Konec spolupráce s Rich Energy. Haas je bez titulárního sponzora

Haas letos nezažívá zrovna úspěšnou sezónu. Po mnohatýdenních nejasnostech a chaosu navíc skončila jeho spolupráce s Rich Energy.

Výrobce energetických drinků prošel turbulentním obdobím. Nejdříve spolupráci ukončil, poté došlo ke změnám v jeho vedení, firma se dokonce přejmenovala na Lightning Volt.

Šéf Haasu ve Spa uvedl, že se brzy rozhodne o dalším osudu spolupráce. 

„V tuto chvíli jsou tady (loga), jak vidíte, takže se musíme rozhodnout,oni se musí rozhodnout, zda chtějí pokračovat, nebo ne. Je to jejich rozhodnutí, a pak bude následovat naše rozhodnutí.“

Dnes Haas oznámil, že spolupráce končí. Tým Haas a Rich Energy se podle prohlášení „přátelsky“ dohodli na ukončení spolupráce s okamžitým účinkem.

V Singapuru tak bude Haas jezdit bez nálepek Rich Energy. Titulární sponzor přitom promlouval také do zbarvení letošních vozů, které se tak od dalšího roku může změnit.

“...  proces restrukturalizace společnosti Rich Energy vidí potřebu revidovat globální strategie. Tým Haas F1 a Rich Energy následně dospěli k závěru, že ukončení stávajícího partnerství je pro obě strany nejlepší cestou vpřed.“

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud