Kde všude bude mít Red Bull Night Race své pitstopy

Již příští týden odstartuje Red Bull Night Race, akce, při které si běžní fanoušci mohou vyzkoušet roli mechaniků měnících kola na voze formule 1.

Šestnáct nejlepších (přesněji řečeno nejrychlejších) postoupí do večerního superfinále.

Zahajovací pitstop se odehraje již příští týden ve čtvrtek, první červencový den ve Žlutých lázních od 17:00. Vstup je zdarma a při akci dostanete příležitost potkat se nejen s redaktory F1sports, ale také s týmem F1 na TV NOVA, Martinem Pouvou, Pavlem Turkem nebo Tomášem Richtrem, a to nemusí být zdaleka všechno.

Série pitstopů je velmi rychlá. Nedostanete-li se ve čtvrtek do Prahy, můžete zamířit do Chlumu u Třeboně (u Třeboně, nedaleko Budějic na jihu republiky). Tam Red Bull Night Race rozboří Music Hall HEJTMAN od 20:00. Je to pátek, dá se předpokládat, že nezůstane jen u výměny kol...

Již v sobotu o den později zamíří Red Bull Night Race do severočeských Teplic, konkrétně do klubu Unico ME od 22:00 - nejsme si jisti, zda má čas zahájení akce co do činění s případným doprovodným programem :)

Východočeši budou muset do Pardubic, a to ve středu 7. července, do klubu Hobe Music Hall od 20:00. Je to sice pracovní den, ale s ohledem na strategicky šikovnou polohu se dá z klubu jet rovnu do práce nebo do školy.

Budějice dostanou druhou šanci, a to tím, že Red Bull Night Race zavítá do Tábora v pátek 9. července do klubu Milenium od 20:00.

Na Moravu přijde řada v sobotu 10. července. Centrem Red Bull Night Race dění se stane hodonínský klub Paladium, a to od 20:00.

Naši slovenští přátelé přijdou na řadu následující týden. Pokud se stihnou zotavit z kocoviny, způsobené oslavami úspěšných vyřazovacích bojů v Jižní Africe, do 14. července (středa), pak by měli zamířit na bratislavskou pláž pod Ufom, nebo v pátek 16. července do The Club Bratislava.

Česko-Slovenské finále se odehraje v sobotu 17. července v klubu Imperia-M v Námestovo.

 

 

Doporučujeme

Články odjinud