Kartykejan: Nejsme kašpaři, jsme seriózní tým

Kartykejan: Nejsme kašpaři, jsme seriózní tým

Narajn Kartykejan se brání kritice šéfa španělské automobilové federace, Hispania Racing to podle indického pilota míní se svojí účastí v šampionátu vážně.

Když se ani jeden z pilotů HRT v Austrálii nekvalifikoval do závodu, řekl prezident španělské automobilové federace Carlos Gracia, že by radši neviděl na roštu žádný španělský tým, než aby HRT bylo za kašpary.

"Respektujeme pravidla a chceme být úspěšní, takže musíme být mnohem lepší," řekl Kartykejan pro AFP. "Ale není férové nás označovat za kašpary. Není to správné. Jsme seriózní tým a zlepšíme se."

Pro HRT je důležité se kvalifikovat v Malajsii a podle indického jezdce bude úspěch stáje do značné míry záležet na novém předním křídle, doposud vůz F111 disponoval loňskou verzí.

"Největší vliv bude mít nové křídlo vozu," řekl. "Jestli ho budeme mít v Sepangu na voze, tak si celkem věřím, že se dokážeme kvalifikovat do závodu. Pak by naše sezóna skutečně začala."

"Mohli bychom na tom dál stavět a pro mě osobně je to důležité, protože chci letos dokázat pár věcí. Je to pro mě důležité také proto, že letos pojedeme Grand Prix Indie."

Doporučujeme

Články odjinud