Jezdci Ferrari jsou připraveni si vzájemně pomáhat v boji o titul

Jezdci Ferrari jsou připraveni si vzájemně pomáhat v boji o titul

Nejen Felipe Massa může u Ferrari podpořit Fernanda Alonsa, pomoc může jít i opačným směrem. Bude záležet na pozicích v šampionátu.

Od chvíle, kdy Alonso přišel do Ferrari, poráží Felipeho Massu. Proto když tým vydal týmový příkaz, bylo to na podporu španělského jezdce.

Alonso ovšem říká, že to tak být nemusí. Pokud bude v šampionátu na lepší pozici Massa, bude připraven ho podpořit. "Jistě. Nebylo by to poprvé ani naposledy. Neustále si vzájemně pomáháme pro dobro Ferrari," uvedl.

"Felipe je jedním z nejlepších jezdců na světě, jak jsme viděli na konci roku 2012. Říkám to tři roky. Co se týče bodů, byl tu velký rozdíl, ale očekávám, že bude mnohem blíž."

Massa o slovech svého kolegy nepochybuje. "Nedokážu si představit tým, který by nechtěl dva konkurenceschopné jezdce. Bojujeme o dva tituly a jsem si jistý, že mi tým pomůže, pokud budu ve stejné situaci jako Fernando, když byl v minulých letech kandidátem na titul."

"Pamatuji si, jak jsme si ze sezóny na sezónu pomáhali s Kimim, když byl můj kolega. S Fernandem je to stejné, je to týmová práce, zatímco harmonie mezi námi pomáhá, stejně jako v jakékoliv jiné práci."

Aktualizovaná fotogalerie z Wrooomu

[MODXGalleryRef : 34638]

 

 

 

 

 

 

Doporučujeme

Články odjinud