Jedná Alonso s Renaultem?

Jedná Alonso s Renaultem?

Německý Auto Bild přinesl informaci, že Alonsův manažér jedná s Renaultem. Vrátí se Alonso do týmu, se kterým získal dva tituly?

Renault se vloni vrátil do F1 jako tovární tým. Jeho návrat na čelo startovního pole má být dlouhodobý. Francouzi by příští rok rádi bojovali o vítězství nebo alespoň o stupně vítězů a od roku 2019 také o tituly.

K tomu potřebují nejen dobré auto a motor, ale také jezdce. Hülkenberg se u Renaultu zabydlel zřejmě velmi dobře. V Číně se dokázal dostat do třetí části kvalifikace. Jolyon Palmer ale zatím úplně dobré výkony nepodává.

Vedle toho letos končí smlouva Fernandu Alonsovi u McLarenu. O případném prodloužení se má jednat až v létě. Podle McLarenu je Alonsova účast v Indy 500 důkazem, že Španěl chce u týmu pokračovat. Brown nedávno řekl, že existuje dohoda, podle které do léta nebude Alonso jednat s nikým jiným.

Podle Auto Bildu se ale v Bahrajnu sešli Alonsův manažér Luis Garcia Abad a Cyril Abiteboul z Renaultu. Mohl by se Alonso stát příští rok týmovým kolegou Hülkenberga?

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud