Jak by vypadal tým snů Vettela, Hülkenberga a Péreze?

Jak by vypadal tým snů Vettela, Hülkenberga a Péreze?

Na F1.com pokračuje seriál o týmech snů osobností formule 1. Jak by vypadal takový ideální tým pro Nica Hülkenberga, Sergia Péreze a Sebastiana Vettela?

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel by do svého týmu snů vzal Michaela Schumachera a podobně jako Ecclestone Jochena Rindta. Ten v F1 jezdil od roku 1964 do své smrti v Monze v roce 1970. V témže roce se stal také mistrem světa in memoriam.

Šéfem týmu by byl Bernie Ecclestone a ideálním voze Ferrari F2004.

Nico Hülkenberg

Hülkenberg je jedním z těch, který by do vozu posadil Ayrtona Sennu. Jeho týmovým kolegou by byl James Hunt. Jak by asi tato kombinace fungovala? To se nikdy nedozvíme, ale oba mistry světa by musel v týmu Hülkenberga krotit Eddie Jordan. Ideálním vozem by pak byl Benetton B195, se kterým Michael Schumacher vyhrál v roce 1995 svůj druhý titul mistra světa.

Sergio Pérez

Mexičan by do svého týmu snů také posadil Ayrtona Sennu. Vedle něj by jezdil Fernando Alonso. Šéfem týmu by byl Ross Brawn. Zajímavá je volba auta. Zatímco ostatní osobnosti F1 sáhly po některých z úspěšných krasavců z minulých desetiletí, Pérez by zvolil Red Bull RB7, který v roce 2011 získal 12 vítězství a 18 pole positions v 19 závodech.

Foto: Getty Images / Ben Radford

Doporučujeme

Články odjinud