IndyCar bude letos možné v Česku a na Slovensku sledovat legálně přes streamovací službu | Foto: IndyCar

Foto: IndyCar

IndyCar bude letos možné v Česku a na Slovensku sledovat legálně přes streamovací službu

Streamovací služba DAZN koupila práva na vysílání letošní sezóny amerického formulového šampionátu IndyCar.

Šampionát IndyCar před pár dny aktualizoval seznam zahraničních vysílatelů, kde je možné závody legálně sledovat. Mezi více než 60 novými zeměmi se objevily také Česká republika a Slovensko. Informaci přinesl portál Formule.cz.

Podle programu má DAZN vysílat všechny letošní závody IndyCar včetně dvou kvalifikačních dnů na letošní ročník 500 mil Indianapolis. Streamovací služba je dostupná přes webové stránky a také přes aplikace pro iOS a Android, pro chytré televize (Android TV, Apple TV, Google Chromecast, LG Smart TV, Smartcast, Panasonic Smart TV, Samsung Smart TV, Sony Smart TV) a stejně tak pro herní konzole Xbox One X, XBox Series X a Playstation 4, PS4 Pro a Playstation 5).

Služba je dostupná za zaváděcí cenu, v případě České republiky za 39 Kč měsíčně. V nabídce DAZN je především box, ale také dokumenty a televizní pořady. Komentář je pouze v angličtině.

IndyCar bude nově dostupná také v Německu, Rakousku a ve Švýcarsku na kanále Sport 1. V Maďarsku nabídne přenosy Arena 4, v Polsku Eurosport a například na Balkáně televize Arena Sport. Dohromady bude letošní sezónu IndyCar možné sledovat ve 206 zemích světa.

Sezóna IndyCar začíná už dnes od 21:00 SELČ závodem na okruhu Barber v Alabamě.

Doporučujeme

Články odjinud