Hülkenberg a di Resta se v kauze Idiot zastali Kartykejana

Hülkenberg a di Resta se v kauze Idiot zastali Kartykejana

Jezdci Force Indie se domnívají, že si indický jezdec Narajn Kartykejan nezasloužil od Vettela nadávku za střet v Grand Prix Malajsie.

Sebastian Vettel řekl po závodě v Sepangu na téma své kolize s Kartykejanem: "Stejně jako na běžných silnicích tu jezdí idioti. Zdá se, se že i tady jeden jezdí."

A i když Kartykejan dostal za střet s Vettelem penalizaci, Nico Hülkenberg se domnívá, že neoprávněně. "Slyšel jsem, co se stalo, a také jsem to viděl v televizi. Podle toho, co jsem viděl, to nebyla Narajnova chyba," řekl. "Takže nechápu proč to všechno (Vettel) řekl."

"Myslím, že byl Vettel v tu chvíli prostě plný emocí. Ztratil body, což bylo frustrující pro něj i jeho tým. Nakonec je to jen člověk a občas vás ovládnou emoce."

Podpory se Kartykejanovi dostalo i od druhého jezdce Force Indie Paula di Resty. "I když jsem ten incident neviděl, jsem si jistý, že to bylo řečeno v zápalu té chvíle. Asi použil špatná slova. Ve formuli 1 je hodně emocí a občas řeknete něco, co si nemyslíte," uvedl Skot.

"Nicméně Narajn může na trati dělat tolik, co jezdci, jako je Vettel. Oba jsou piloti formule 1 a jsou tady, aby reprezentovali své týmy."

Doporučujeme

Články odjinud