Hamilton: V prvních závodech čekají nás i fanoušky dobrá překvapení

Hamilton: V prvních závodech čekají nás i fanoušky dobrá překvapení

Lewis Hamilton věří, že se začátek sezóny vydaří z pohledu diváků i Mercedesu. Máme očekávat proměnlivé výsledky a různé vítěze.

"V prvních závodech se to bude trochu míchat," předpověděl Hamilton v rozhovoru pro oficiální stránky soutěže. "Asi přijdou dobrá překvapení pro fanoušky a pro nás. Možná to bude trochu déjà vu z roku 2012, kdy prvních několik závodů byl pokaždé jiný vítěz. Tak by to klidně mohlo být."

Spokojené by měly být všechny týmy Mercedesu, Hamilton jim věští konkurenceschopný vstup do nového ročníku.

"Mercedes je naštěstí velmi dobrý motor. Máte Williams, který se zdá být konkurenceschopný, a je tu Force India, která by mohla být mnohem výš. Možná Felipe Massa dovede Williams na čelo! Kdo ví?"

Hamiltonův tým je po testech v roli favorita. "Jo, je dobré jít do sezóny, do prvního závodu s vědomím, že jsme odjeli nejvíc kilometrů, asi jsme jeden z týmů, kterým to jde nejlépe, co se fungování vozu, počtu odjetých kilometrů a spokojenosti týče."

"Chceme bojovat o šampionát, to je super pozitivní. Ale zůstaňme nohama na zemi. I když teď všechna znamení vypadají dobře, těžko říct, kdo je silný a kdo není. Do Austrálie pojedete s tím, že nebudete vědět, kdo bude vpředu. Spolehlivost bude obrovský faktor pro každého člověka v týmu. Pro všechny."

Britský pilot samozřejmě touží po dalším titulu, a proto se snaží být co nejlépe připravený.

"Jsem v nejlepší fyzické kondici, v jaké jsem kdy byl, jsem nejvíce soustředěný a věřím tomu. S týmem teď spolupracuji tak úzce, jak je to jen možné, snažím se porozumět vozu a dát tomu úplně vše, co mám," dodal.

Doporučujeme

Články odjinud