Hamilton se chtěl rozloučit s McLarenem, ale tým šel běhat s Buttonem

Hamilton se chtěl rozloučit s McLarenem, ale tým šel běhat s Buttonem

Lewis Hamilton ještě neměl příležitost si promluvit se členy týmu McLaren, aby jim vysvětlil svůj přestup k Mercedesu a důstojně se rozloučil.

Hamiltonův přestup k Mercedesu byl oznámen před GP Japonska a právě v Suzuce si o něm chtěl britský jezdec popovídat s lidmi u McLarenu. Stejně jako v předchozích letech proto zarezervoval hernu bowlingu a setkání chtěl využít k diskuzi o svém odchodu.

"Zarezervoval jsem 16 drah v herně bowlingu na sobotu večer, ale objevilo se něco jiného, takže kluci nemohli přijít," vysvětloval. "K něčemu se zavázali už předtím. Šli běhat s JBm (Buttonem) nebo tak něco."

Členové týmu skutečně šli běhat, zúčastnili se charitativního běhu s Buttonem. Hamilton se však nevzdává a chce o svém přestupu s McLarenem promluvit. S Ronem Dennisem pořád ještě nehovořil a šéfa týmu Martina Whitmarshe chce požádat o příležitost vyjádřit se před ostatními.

"Jsem si jistý, že někdy tu příležitost dostanu, asi v továrně. Jsem si jistý, že to budu moci udělat. Hodně jezdců přišlo a odešlo, ale u mě je to jiné."

"S těmito lidmi mám dobrý vztah. Na praxi jsem byl tady, když jsem chodil do školy. Bylo to fantastické a při tom jsem si tu vybudoval silné vazby na mnoho lidí, kteří tu stále ještě jsou."

"Budu se snažit, ale samozřejmě tu budou lidé, kteří budou rádi, že odcházím, jiní budou neradi, že odcházím. Někdo bude smutný, někdo mě podpoří, tak to chodí."

Doporučujeme

Články odjinud