Hamilton: Red Bull vypadá nedostižně

Hamilton: Red Bull vypadá nedostižně

Co se šancí na zisk titulu o tomto víkendu týče, vypadá to pro Hamiltona dobře. Forma Mercedesu a Ferrari je v Mexiku podle všeho podobná.

Lewis Hamilton (5./7.)

Pátá a sedmá pozice z pátečních tréninků není zrovna tím, na co jsme od Hamiltona v poslední době zvyklí. Mexiko je svými podmínkami speciální a i ty nejsilnější vozy v řídkém vysokohorském vzduchu na Red Bully ztrácely. Hamilton se však nemusí příliš stresovat, šance, že svůj pátý jezdecký titul získá už v neděli, jsou stále vysoké. 

„Red Bull si teď jede vlastní ligu, Ferrari je přesně na naší úrovni. Jsem tu ale proto, abychom závodili, a tak uděláme vše, abychom mohli opravdu bojovat. Máme co dotahovat, takže na brífinku musíme projít všechna data, co jsme nasbírali, abychom získali odpovědi na nevyřešené otázky.

Celkově byly moje časy zhruba na úrovni Sebastianových, takže můžeme čekat bitvu. Auto bylo v některých sekcích dobré, v jiných to bylo horší. Nejde o jedno konkrétní místo, můžeme se zlepšit v mnoha ohledech. Vzhledem k vysokým teplotám se pneumatiky drolily a tavily, ale s tím dnes mělo problém mnoho lidí,“ řekl Hamilton.

Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud