Hamilton přejel čáru na vjezdu do boxů, dostal napomenutí

Lewis Hamilton byl sportovními komisaři napomenut za to, že při vjezdu do boxů přejel čáru, která odděluje vjezd do boxů od trati.
Hamilton přejel čáru na vjezdu do boxů, dostal napomenutí

Hamilton dostal za přejezd čáry v prvním tréninku napomenutí. Je to jeho druhé napomenutí v letošní sezóně. Za tři napomenutí může jezdec dostat penalizaci (dvě napomenutí musí být za prohřešek při řízení).

Platnost napomenutí je na rozdíl od trestných bodů jen do konce sezóny. Hamilton si tak budeme muset dávat zítra pozor.

Foto: Getty Images / Charles Coates

Další článek: Vettel počítá s perným koncem sezony

14:09 | Padlo rozhodnutí.... v Imole se tento víkend pojede nakonec bez diváků.
12:50 | Pierre Gasly potvrzen v týmu AlphaTauri pro rok 2021.
9:35 | Mercedes a Aston Martin budou více spolupracovat, což se určitě promítne i ve F1. Mercedes navýší podíl v Astonu na 20 %. Ten získá přístup k technologiím elektrických pohonů.
27. října | Kvůli dvoudennímu víkendu v Imole se musela měnit pravidla a další věci. Méně bude i pneumatik. Místo 13 sad jen 10: dvě sady tvrdých, dvě střední a šest měkkých. Tři sady musí být po tréninku vráceny.

GP Emilia Romagna

Sobota 31. října 2020
Trénink 10.00–11.30
Kvalifikace 14.00–15.00
Neděle 1. listopadu 2020
Závod 13.10