Hamilton: Po rozchodu s přítelkyní je těžké se soustředit na závody

Hamilton: Po rozchodu s přítelkyní je těžké se soustředit na závody

Lewis Hamilton v Indii přiznal, že jeho život velmi ovlivnil nedávný rozchod s přítelkyní Nicole Scherzingerovou. Zatím ho ale zvládá.

Hamilton se s přítelkyní rozešel už před Korejí a nenesl to nejlépe. "Řeším si to sám s velkou podporou mé rodiny," řekl. "Je to velmi těžké, přesto jsem se dokázal soustředit na minulý závod a tento postoj mám i nyní."

Na otázku, zda rozchod nebude mít negativní dopady na jeho závodní víkend v Indii, Hamilton odpověděl: "No, předtím mi to problémy nedělalo. Ale když vám takové věci v životě vycházejí dobře, mají na váš život velké dopady, tento vztah je měl."

"Neřekl bych, že k tomu došlo v přátelském duchu, byly to těžké týdny, ale nemyslím, že by mě to v posledním závodě nějak ovlivnilo. Bylo dobré se vrátit na pódium, ale byl to jen jeden závod. Celý rok byl plný vzestupů a pádů. Snad mě další závody víc povzbudí."

Náladu si bude chtít Hamilton spravit už v Indii a po prohlídce okruhu je stejný optimista jako týmový kolega. "Prošel jsem si trať a vypadá úžasně," hodnotil. "Má hodně širokých nájezdů do zatáček, takže by se mělo hodně předjíždět."

"Zdá se, že tu bude záležet na přítlaku. Vzhledem k tomu, že jsme byli opravdu konkurenceschopní v Suzuce, bychom měli být konkurenceschopní i tady."

Doporučujeme

Články odjinud