Hamilton po povedeném úvodu cítí sebevědomí

Hamilton po povedeném úvodu cítí sebevědomí

Pilot Mercedesu bez větších potíží zajel nejrychlejší čas v prvním i druhém tréninku a dle svých slov se již těší na zítřejší bitvu s Ferrari.

Lewis Hamilton (1./1.)

Druhý muž průběžného pořadí šampionátu má slušné šance na zisk třetí pole position v řadě. Páteční tréninky proběhly relativně hladce a Red Bull Ring podle všeho současnému vozu Mercedesu náramně sedí.

„Už teď se tu auto řídí fantasticky, je pěkně vyvážené. Oproti tomu, jaké to tu bylo před rokem, je to nesrovnatelné. Tým je dobře naladěný a všichni už se těšíme na další vzrušující boj s Ferrari. Menší technický problém v druhém tréninku chlapci zvládli hravě a dokázali jsme dokončit náš program,“ řekl dobře naladěný Hamilton.

Valtteri Bottas (3./3.)

Také Bottas byl po trénincích spokojený, byť v jeho podání byly trochu divočejší. Finský pilot se třikrát ocitl mimo trať a poznal tak takřka veškeré nástrahy Red Bull Ringu.

„Tahle trať vás v případě chyby okamžitě ztrestá. Na vlastní kůži jsem otestoval její limity, ale není to něco, z čeho bych se mohl něco naučit. Vyvážení vozu se zdá být dobré. Ještě budeme nastavení trochu štelovat, abychom byli na kvalifikaci adekvátně připraveni,“ slíbil Bottas.

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud