Hamilton natočí s Cameronem a Schwarzeneggerem dokument o tom, proč nemáte jíst maso

Hamilton natočí s Cameronem a Schwarzeneggerem dokument o tom, proč nemáte jíst maso

Lewis Hamilton se před pár lety rozhodl, že přestane jít maso. Nyní o tom natočí dokument v Hollywoodu.

Lewis Hamilton prozradil, že se stane výkonným producentem chystaného dokumentu The Game Changers. Půjde o film o veganství, výživě a kondici, který zpochybňuje potřebu masa ve stravě, a to i pro špičkové sportovce.

Pod filmem budou podepsána skutečně slavná jména. Kromě Hamiltona také Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, James Cameron nebo Novak Djokovic. 

Na filmu má pracovat také režisér Louis Psihoyos, který je drželem Oscara za film Zátoka z roku 2010.

„Strávil jsem hodně času v LA a je tam spousta příležitostí,“ vysvětlil Hamilton. „Mám spoustu schůzek. Film a zábava jsou oblasti, o které se zvlášť zajímám. Zajímám se o televizi a zejména o filmy.“

Hamilton se k projektu podle svých slov dostal po schůzce s tvůrcem Titanicu a Avatara Jamesem Cameronem. 

Hamilton si filmování užije také v paddocku formule 1. Mercedes a Ferrari totiž budou účinkovat ve druhé řadě slavného seriálu Drive to Survive od Netflixu. Tento týden se točí v zázemí Mercedesu.

Hamilton prozradil, že první řadu neviděl, ale slyšel spoustu pozitivních reakcí. „Viděl jsem spoustu lidí, kteří nyní přijíždějí na formuli 1 a začali ji sledovat poté, co to shlédli na Netflixu.“

„Tento víkend jsou tady. Nemusím toho dělat moc, jen pokračovat ve své práci. Doufejme, že zachytí mé dobré stránky a upraví ty špatné,“ dodal k natáčení Hamilton.

Foto: Getty Images / Lars Baron

Doporučujeme

Články odjinud