Haas o problémech s předním křídlem i nasazení vylepšeného turba

Haas o problémech s předním křídlem i nasazení vylepšeného turba

Haas měl v Kanadě další problémy s předním křídlem, ale tentokrát se nejednalo o závodu. Steiner také upřesnil, kdy Haas nasadí vylepšené turbo.

Grosjean měl několikrát problémy s předním křídlem. Zatím naposledy k tomu došlo v Kanadě. Steiner ale upřesnil, že nešlo o strukturální problém, ale o důsledek kolize s týmovým kolegou z úvodu závodu.

Ferrari v Kanadě nasadilo vylepšené turbo. Pod kapotou amerického týmu ale v Baku nebude. „Sledovali jsme to. Budeme mít upgrade v Silverstone,“ řekl Steiner pro Autosport. „Vždy můžete využít více výkonu, ale pokud nejste připravení, je lepší to nemít. Plán v tuto chvíli je nasadit upgrade v Silverstone.“

Podle jezdců Ferrari se jedná o velký pokrok. „Je to poměrně dobrý krok vpřed,“ potvrdil Steiner. „Velký je relativní, ale je to dobrý krok. Viděli jsme rozdíl, který to přineslo. Tady v Baku to bude ještě patrnější na dlouhých rovinkách.“

Kvůli novému turbu bude muset Haas upravit některé části vozy. V Silverstone možná také nasadí i několik drobných vylepšení – brzdové kanálky, zadní brzdy.

Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud