GP Belgie: Fanoušci doplatí na nákup lístků přes internet

GP Belgie: Fanoušci doplatí na nákup lístků přes internet

Šest tisíc fanoušků formule 1 si zaplatilo lístky na GP Belgie, ale nemusejí je dostat. Firma, která jim vstupenky přes internet prodala, je na hranici krachu. Organizátoři závodu se snaží pomoct.

Velká cena Belgie se kvapem blíží, spolu s ní se však blíží i noční můra některých fanoušků. Toužili po návštěvě závodu na legendárním okruhu, včas si přes internet koupili lísky, po příjezdu na okruh na ně ale vstupenky čekat nemusejí. Holandská společnost The Ticket Enterprise, od které si lidé lístky objednali, působí v oblasti distribuce vstupenek na GP Belgie už pět let. Nikdy předtím s ní její klienti problémy neměli, teď však firma krachuje. Fanouškům se rozhodli pomoci organizátoři Grand Prix. Někteří poškození dostanou svůj vysněný lístek, ti zbylí alespoň peníze zpět.

Oficiální informace z okruhu říkají: "My neneseme žádnou odpovědnost za problémy se vstupenkami na GP Belgie na 31. srpna a 1. a 2. září vzniklé u The Ticket Enterprise, ale řešíme je, poskytneme objednané lístky."

Všem klientům The Ticket Enterprise byl odeslán dopis, v němž jim byly poskytnuty přesné pokyny, jimiž se mají řídit v případě, že budou chtít závod i přes vzniklé potíže navštívit.

Doporučujeme

Články odjinud