Gasly: Výsledek neodpovídá potenciálu

Gasly: Výsledek neodpovídá potenciálu

Pierre Gasly skončil ve druhém tréninku až desátý, pokračuje tak v nepříliš povedeném začátku u Red Bullu. Věří však, že má na víc.

Max Verstappen (4./3.)

Verstappen se ve svém nejrychlejším kole v odpoledním tréninku dopustil jezdecké chyby, i přesto však zaznamenal slušné třetí místo. Nizozemec věří, že Red Bull začíná chápat potíže s nastavením, které ho trápily.

„Máme dobře vyvážené auto a nesetkali jsme se s žádnými výraznějšími problémy, takže jsem dost spokojený. Je tu samozřejmě veliký otazník – nevíme, jak na tom po Bahrajnu přesně jsme, ale věřím, že jsme tamní problémy dokázali vyřešit a budeme tu mnohem blíže čelu. Myslím, že dnešek to potvrdil,“ věří Verstappen.

Pierre Gasly (7./10.)

Gasly má za sebou složitý debut v barvách Red Bullu, v Číně to zatím není o moc lepší. Třiadvacetiletý Francouz však relativně pomalejší časy v trénincích nebere příliš vážně.

„Jistě, vždy chci víc, ale dnešní program jsme splnili a jsem spokojený. Myslím, že jdeme správným směrem a Max dokázal, že auto má potenciál. Mezi prvním a druhým tréninkem jsme vyzkoušeli mnoho různých věcí. Ve druhém tréninku jsem měl potíže ve třetím sektoru svého nejrychlejšího kola. Ztratil jsem tam trochu času, takže výsledná pozice neodpovídá potenciálu vozu,“ tvrdí Gasly.

Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud