Frank by neměl váhat a s Kimim podepsat, je přesvědčen šéf McLarenu

Frank by neměl váhat a s Kimim podepsat, je přesvědčen šéf McLarenu

Žhavým tématem posledních dnů je potenciální návrat Kimiho Räikkönena do formule 1. Kromě jeho fanoušků by jej zpět velmi rád viděl také Martin Whitmarsh.

Mistr světa z roku 2007 otevřeně přiznal, že jedná s týmem Williams, nicméně podotýká, že z daleka není vše vyřešeno a na to, jak celá věc dopadne, si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat. V Abú Zabí se k této záležitosti vyjádřil šéf McLarenu, který o Finovy služby usiloval na konci sezony 2009, když Räikkönen odešel z Ferrari. Z návratu do stáje z Wokingu ale nakonec sešlo.

"Zkus to a podepiš ho," odpověděl šéf McLarenu na dotaz, jakou radu by Franku Williamsovi doporučil. "Všichni víme, jak je rychlý a myslím si, že lidé podceňují, jak umí být inteligentní."

I přesto, že finský závodník strávil poslední dvě sezony v rally, je Whitmarsh přesvědčen, že ze své rychlosti nic neztratil.  

"Doufám, že je hladový (po úspěchu). Jsem si jist, že ze své schopnosti uchvátit nás nic neztratil. Takže si myslím, že by to pro formuli 1 bylo fantastické. Normálně bych si nedovolil siru Frankovi radit, koho by měl podepsat, ale myslím si, že by to bylo vzrušující, kdyby tak udělal," doplnil Whitmarsh.

Doporučujeme

Články odjinud