Force India uplatnila opce na Di Restu a Hülkenberga

Force India uplatnila opce na Di Restu a Hülkenberga

Se stejnou jezdeckou sestavou jako letos chce v sezóně 2013 pokračovat také Force India. A to navzdory spekulacím o odchodu Nica Hülkenberga.

Jezdci Force Indie byli letos často spojováni s přestupy do různých týmů, včetně těch nejlepších. U top stájí se ale sestavy víceméně uzavřely a teď už zbývají jen spekulace o přestupu Hülkenberga do Sauberu. Force India ho ale nechce připustit.

"Uplatnili jsme naše opce na jezdce, teď chvíli potrvá, než se k nám vrátí," uvedl zástupce šéfa týmu Robert Fernley pro The Sun. "Neočekáváme žádné změny a já chci, aby to pokračovalo jako obvykle, protože máme dva brilantní jezdce, se kterými chceme pokračovat."

Větší starostí pro Force Indii teď je indický zatykač na spolumajitele týmu Vidžaje Mallyu za nekryté šeky v hodnotě dvou miliónů dolarů, které vydaly jeho aerolinky Kingfisher.

"Vyřeší se to a já očekávám, že Vidžaj v Indii (na Grand Prix) bude," komentoval Fernley. "Není to moc peněz, takže netuším, proč byly takové šeky vypsané. Co se mě týče, problém pro tým to není. Jen se jedna věc pokazila a musím to řešit."

"Tým své závazky platí. Dodavatelům neplatíme nejrychleji, ale takoví jsme pět let a nakonec všem zaplatíme."

Doporučujeme

Články odjinud