Force India očekává skutečné srovnání s konkurencí a velký přísun bodů

Force India očekává skutečné srovnání s konkurencí a velký přísun bodů

Spolumajitel Force Indie Vidžaj Mallya věří, že v nadcházejících dvou Grand Prix konečně dojde k pořádnému měření sil, ze kterého by jeho tým měl vyjít dobře.

První dva závodní víkendy letošní sezóny značně ovlivnilo počasí, a proto týmy říkají, že rozložení sil není úplně zřejmé. Brzy by se to mělo změnit.

"Příští dva víkendy nám se závody v Číně a Bahrajnu umožní zjistit, jak si opravdu stojíme ve srovnání s našimi soupeři," řekl Mallya. "Všichni v týmu se na tuto výzvu těší a já věřím, že zklamání z Malajsie hodíme za hlavu a domů přivezeme velké body."

Za zklamáním z Malajsie stály problémy s maticemi kol, které vyřadily Sutila a Di Restu ze závodu. Už by se neměly opakovat. Jinak byla výkonnost VJM06 dobrá.

"I když byl poslední závod v Malajsii velkým zklamáním, vím, že máme potenciál na rychlý odraz a dobrý výsledek v Šanghaji," uklidňoval Mallya. "Během víkendu v Sepangu jsme měli rychlé auto a jezdci měli dobrý pocit ze svých šancí."

"Věřili jsme, že oba vozy dovezeme na bodech, dokud nás nevyřadily problémy s maticemi kol. Měli jsme tři týdny na porozumění tomu, co se stalo špatně, a tvrdě jsme pracovali na odstranění příčin tohoto problému."

Doporučujeme

Články odjinud