Ferrari si své agresivní cíle pro příští rok zatím plní

Ferrari si své agresivní cíle pro příští rok zatím plní

Podle šéfa Ferrari Stefana Domenicaliho vše nasvědčuje tomu, že Ferrari bude příští rok v dobré formě, jak si předsevzalo.

Scuderia letos opakovaně slíbila, že bude při vývoji vozu 2012 agresivní, což ji má pomoci ke konkurenceschopnosti od začátku příští sezóny. Šéf týmu Domenicali věří, že své cíle Ferrari splní.

"To chci a doufám v to," řekl. "Vzhledem k tomu, jaké lidi máme v továrně, věřím, že se to příští rok podaří. Můžu jen říct, že jsme si stanovili velmi, velmi agresivní cíle."

"Zdá se, že se nám tyto cíle daří plnit, ale jako vždy si budeme muset počkat, abychom viděli, jak jsou na tom ostatní, jaké budou vozy v první kvalifikaci v Austrálii. Ale všechny znaky dobré práce jsou tu, takže jsem přesvědčený, že odvedeme dobrou práci."

Letošní sezónu nehodnotí kladně u Ferrari nikdo. "Nepodali jsme výkon, jaký jsme chtěli, takže se určitě musíme celkově zlepšit," pokračoval Domenicali. "Fernando měl určitě skvělou sezónu, nemůžu mu nic vytknout."

"Na druhé straně Felipe měl těžkou sezónu, ale ví, že se může na tým spolehnout. Musíme postavit dobré auto, pak bude na něm, aby ukázal, jak dobrý je. Spoléháme na něj, protože je součástí naší skupiny a rodiny. I v tomto ohledu jsme si celkem jistí, že budeme mít příští rok dobrou jezdeckou dvojici."

Doporučujeme

Články odjinud