Ferrari publikovalo virtuální knihu o sezóně 2010

Ferrari publikovalo virtuální knihu o sezóně 2010

Scuderia Ferrari se snaží být nejlepší ze všech týmů ve využívání internetu pro kontakt s fanoušky a nabídla zajímavé shrnutí sezóny prostřednictvím virtuální multimediální knihy.

Kniha s názvem The Season Review 2010, kterou si můžete prohlédnout zde, je rozdělena do několika částí. Ferrari zatím zveřejnilo jen první díl, který nabízí pohled na klíčové Grand Prix letošní sezóny z několika úhlů.

K dispozici jsou videa a zvukové záznamy, které zachycují vyjádření členů týmů, ale na stránky knihy se dostaly také pocity fanoušků, či například zápisky Fernanda Alonsa a Felipeho Massy. Vše je pochopitelně v angličtině.

V následujících týdnech nabídne Ferrari další tři díly své knihy. Velmi zajímavá bude druhá část, v které technici přiblíží prostřednictvím nákresů a animací technické inovace letošní sezóny. Později přijdou na řadu detaily například o zastávkách v boxech nebo změnách v pravidlech. Jako poslední by měl světlo světa spatřit díl, který zmapuje historii Ferrari ve formuli 1.

Knihu si lze i stáhnout ve formátu .pdf (první ikona pod knihou vlevo dole), ale ten neobsahuje multimediální komponenty, jako jsou videa a zvukové záznamy.

Doporučujeme

Články odjinud