Ecclestone varoval svou dceru před televizním propadákem

Ecclestone varoval svou dceru před televizním propadákem

Bernie Ecclestone varoval svou sedmadvacetiletou dceru Tamaru před tím, než se definitivně znemožnila ve své vlastní televizní šou. Šéf F1 se jí ale přesto zastává.

Tamara Ecclestonová uzavřela dohodu s televizní stanicí Channel 5. Pořad nese název 'Tamara Ecclestone: Billion $$ Girl' a sedmadvacetiletá dcera čtvrtého nejbohatšího Brita si od něj slibovala, že ji ukáže v lepším světle.

Zdá se ale, že opak je pravdou. 

"Říkal jsem jí: pokud budeš představovat sama sebe, je to skvělé. Ale oni tě nenechají. Nachytají tě. Ukážou věci, které nechceš, aby ukazovali, a neukážou ty, u kterých bys to naopak chtěla," vzpomíná Bernie Ecclestone. "Tak to prostě chodí."

Jednotlivé epizody lze zhlédnout na YouTube po zadání hesla 'Tamara Ecclestone: Billion $$ Girl'. Již ta první, ve které se Tamara chlubí svým bohatsvím, stovkami párů bot, luxusním servisem pro pět jejích psů, atd., vzbudila velmi nelichotivou a pobouřenou reakci veřejnosti.

"Říkal jsem jí: Nepotřebuješ peníze, nevidím moc důvodů, proč bys do toho měla jít," prozradil Ecclestone v sobotním rozhovoru pro britský list The Gurdian. "Myslím, že se nechala přemluvit. Věřila tomu, že to bude pořad o tom, jak žije Tamara svůj normální život.

Tlačili ji do toho, aby nebyla úplně sama sebou, a ona se nechala trochu unést. Nakonec si pomyslela: Jsem superstar a jsem bohatá, a nyní ukážu, že jsem superstar a bohatá. Ale víte co? Stejně jako všechny ostatní, ona také bude dělat v kuchyni. Samozřejmě, že si kupuje hromady bot a zatracených šatů. Zbytečně. Absolutně zbytečně. Myslím, že je to proto... jeden by si pomyslel... a to není na její obranu - kolik jiných žen v jejím věku by dělalo to samé, kdyby mohly?"

Tamara má o pět let mladší sestru Petru. Ta vzbudila zájem médií svou svatbou za 12 milionů liber na začátku tohoto roku, ale také domem za 54 milionů liber v Los Angeles.

Ecclestone má obě dcery se Slavicou Radičovou, se kterou se rozvedl po čtyřiadvacetiletém manželství.

Doporučujeme

Články odjinud