Ecclestone oslavoval s dcerami, ty výjimečně snesly i jeho přítelkyni

Ecclestone oslavoval s dcerami, ty výjimečně snesly i jeho přítelkyni

Bernie Ecclestone vyrazil ve čtvrtek večer s dcerami do londýnské čtvrti Mayfair oslavit své osmdesátiny. Tátovy holčičky u rodinné večeře výjimečně snesly i jeho mladou přítelkyni Fabianu.

Šestadvacetiletá Tamara a dvaadvacetiletá Petra dorazily do restaurace Scott's na vysokých jehlách, takže jim byl šéf formule 1 při společném focení po ramena.  Jak se ale Petra nechala slyšet, její otec netrpí žádnými komplexy, a tak mu to bylo jedno (Foto ZDE).

Mimo dosah všech fotografů se naopak snažila držet Fabiana Flosiová, Bernieho jedenatřicetiletá přítelkyně (ZDE). Její vztah s Tamarou a Petrou je v Londýně už měsíce vděčným předmětem drbání.

Brazilka, která by mohla být spíš jejich starší sestrou než macechou, Ecclestonovy dcery nijak nenadchla. Ještě nedávno žil totiž Ecclestone spořádaně v pětadvacetiletém manželství s jejich matkou Slavicou. O osmadvacet let mladší bývalá modelka ho ale na přelomu roku 2008 a 2009 náhle opustila. Manžel podle ní příliš pracoval a ona se doma cítila osamělá.

Hned pár měsíců na to Ecclestone, jehož majetek se odhaduje na jeden a půl miliardy liber, potkal mladou marketingovou manažerku Fabianu. Té na rozdíl od Slavicy cestování na velké ceny formule 1 ani osamění v londýnském sídle nevadí. Vedle Bernieho se objevuje od konce loňské sezony. Pro Tamaru a Petru to byl takový šok, že prý s otcem poprvé v životě nestrávily ani Vánoce.

Doporučujeme

Články odjinud