Di Resta, Sutil nebo Pérez? Force India prý ještě nerozhodla

Di Resta, Sutil nebo Pérez? Force India prý ještě nerozhodla

Ačkoliv potvrzení Sergia Péreze v druhém voze Force Indie má být jen formalitou, Nico Hülkenberg takové informace nemá. Ale je mu jedno, koho tým vybere.

Indický tým se včera odhodlal k potvrzení Hülkenbergova návratu, ale odmítl říct, kdo bude jeho týmovým kolegou. Na seznamu kandidátů mají být tři jezdci: Adrian Sutil, Paul di Resta a Sergio Pérez.

Hülkenberg tvrdí, že neví, kdo to bude. "Abych byl upřímný, je mi to jedno," uvedl pro Sky Sports. "Chci mít silného týmového kolegu, který pro mě bude soupeřem a kterému já budu soupeřem, protože tak se budeme vzájemně tlačit vpřed a tým také."

"Vím, že v tisku koluje pár jmen, ale není to mé rozhodnutí. Je to rozhodnutí majitelů a vedení týmu. Jsem si jistý, že to nebude trvat dlouho a dozvíme se to."

Sám Hülkenberg podepsal smlouvu, jejíž platnost nechtěl prozradit, ale řekl, že je na delší období než jeden rok. A nelituje Lotusu, který mu nevyšel.

"V jistou chvíli jsem musel rozhodnout o své budoucnosti, abych nezůstal bez sedačky. U Force Indie jsem cítil, že mě opravdu chtějí, dokázali odpovědět na mé otázky a dali mi informace, které jsem chtěl. To byl rozdíl vůči ostatním."

"Proto jsem se rozhodl jít sem. Týmu věřím a jsem přesvědčený, že dokážeme dát dohromady něco, co nám umožní mimořádné výsledky."

Doporučujeme

Články odjinud