Di Resta doufá v přestup do top týmu v roce 2014

Di Resta doufá v přestup do top týmu v roce 2014

Nabídka od lepší stáje pro Paula di Restu letos nepřišla, a tak skotský pilot doufá, že se jí konečně dočká příští rok.

Di Resta se netajil tím, že chtěl přestoupit z Force Indie už na konci letošní sezóny, byl velkým kandidátem na místo po Lewisi Hamiltonovi, ale nakonec mu ho vyfoukl Sergio Pérez.

"Příští rok bude pro mě velký," uznal Di Resta v rozhovoru pro Sky Sports. "Musím své úkoly zvládnout, protože půjde o výkony. Myslím, že mezi top týmy dojde k několika pohybům, snad budu jejich součástí."

"Cítil jsem se připravený už letos, ale z nějakého důvodu to nevyšlo, nebylo to moje rozhodnutí. Budu jen dál dělat svoji práci na trati, abych své jméno udržel ve hře. Mám dobré vztahy se všemi týmy a jejich vedoucími představiteli, což je myslím potřeba."

Di Resta se domnívá, že mu letos při shánění top angažmá nepomohlo, že musel vyměnit manažera. Rozešel se s Anthonym Hamiltonem kvůli sporu o peníze v rámci sponzorských záležitostí, tato kauza dokonce dospěla k soudu. Manažera mu teď dělá Richard Goddard, který se stará také o Jensona Buttona.

"Během roku došlo ke změně (manažerů), což nebylo ideální," vysvětloval Skot. "Ale bylo správné to udělat, abychom oznámili, kde jsem, a zjistili, jestli jsou tu nějaké příležitosti. Teď si můžeme připravit konstruktivní plán a cíle, které se snad realizují."

Doporučujeme

Články odjinud