Čtyři týmy, u kterých budeme zvědaví na zbarvení

Čtyři týmy, u kterých budeme zvědaví na zbarvení

Na vozy pro rok 2017 bude zvědaví kvůli změně pravidel, ale u některých týmů také kvůli zbarvení.

McLaren (v pátek)

Asi není potřeba říkat znovu něco, co se už probírá pár týdnů. McLaren bude mít nové zbarvení. To víme jistě. A velmi silné spekulace říkají, že bude oranžové. Nebo nás McLaren překvapí a indicie o oranžové měly jen odklonit pozornost? McLaren zatím prozradil jen to, že dojde k změně tradice při tvoření názvu. Dennisovo MP4 nahradí MCL. Letošní vůz se bude jmenovat MCL32.

Ferrari (v pátek)

U Ferrari samozřejmě nelze očekávat nějakou velkou revoluci. Letošní vůz, který by podle dřívějších spekulací mohl v názvu nést odkaz na Julese Bianchiho (SF17-JB), bude rudý. Ale jak moc? Bílá barva podle pověr Ferrari příliš mnoho štěstí nepřinesla. Letos by mělo být na voze bílé méně, ale uvidíme...

Sauber (pondělí)

Sauber je jedním z týmů, který rozhodně nemá typické zbarvení. V průběhu historie jezdil s různým zbarvením a často se tak dělo podle sponzora. Banco do Brasil je i s Nasrem pryč, takže Sauber může zbarvení změnit. 

GettyImages-156868076.jpgGettyImages-458584802.jpgGettyImages-622402642.jpgGettyImages-83721302.jpg

Toro Rosso (neděle)

Toro Rosso je v F1 od roku 2006, kdy Red Bull koupil tým Minardi. Podle nových spekulací by měl tým letos jezdit s jiným zbarvením. Svůj vůz představí až v neděli, takže máte dost času na exkurzi do hypermarketu. Podívejte se na různé plechovky, které Red Bull nabízí. Favoritem je prý ta bez cukru.

Foto: Getty Images / Clive Mason, Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud