Claire Williamsová se stala zástupkyní svého otce

Claire Williamsová se stala zástupkyní svého otce

Pravou rukou Franka Williamse ve vedení jeho týmu je teď formálně jeho dcera Claire, oficiálně se stala zástupkyní šéfa.

Williamsová zastupovala svého otce už delší dobu a spekuluje se, že jednoho dne po něm převezme vedení stáje. Zatím bude jen jeho formální zástupkyní.

"V průběhu uplynulé dekády Claire neúnavně pracovala pro Williams," řekl Frank Williams. "Její znalosti tohoto sportu a vášeň pro tým jsou nezpochybnitelné a já hrdě říkám, že se během svého působení ukázala být jedním z nejcennějších aktiv."

"S Claire v roli zástupkyně šéfa týmu vím, že je budoucnost Williamsu ve velmi bezpečných rukou. S touto nominací souhlasila také Ginny (zesnulá manželka), která by určitě byla velmi hrdá na to, že Claire zaujme tuto pozici po mém boku."

Williamsová je samozřejmě odhodlaná pomoci týmu v návratu na nejvyšší pozice. "Vyrostla jsem v tomto sportu a učila jsem se od jednoho z legendárních šéfů týmu formule 1, v důsledku čehož se cítím vybavená na tuto novou výzvu," dodala.

Williamsová začínala u týmu jako tisková pracovnice v roce 2002. V roce 2010 promovala do role šéfky komunikace, o rok později přibrala roli šéfky vztahů s investory a loni se stala ředitelkou marketingu a komunikace. Tuto práci si ponechá i teď, přičemž jako zástupkyně šéfa týmu bude mít navíc na starost každodenní chod stáje.

Doporučujeme

Články odjinud