Caterham si do Singapuru přiveze nové přední křídlo

Caterham si do Singapuru přiveze nové přední křídlo

Jedinou větší úpravou monopostu caterham bude tento týden nové přední křídlo. Pro tým je ale možná důležitější, že zřejmě pochopil své problémy z Belgie.

V Singapuru bude mít většina týmů vylepšené vozy, výjimkou není ani Caterham. "Budeme mít nové přední křídlo," prozradil Heikki Kovalainen v rozhovoru pro Sky Sports.

"Je trochu jiné a mělo by nám přímo zvýšit výkonnost, budeme mít víc přítlaku a auto snad bude díky tomu trochu rychlejší. Kromě toho nic většího, jen menší úpravy. Přední křídlo je hlavní věc, kterou tento víkend budeme mít."

Kromě vylepšování vozu se malajsijská stáj v posledních týdnech zaměřila na pochopení svých problémů ze Spa. Jezdce auto v Belgii vůbec neposlouchalo, ale hned v dalším závodě bylo vše jinak, což si těžko vysvětlovali.

"Singapur je úplně jiný okruh než Monza a Spa," připomněl Fin. "Vyžaduje jiné nastavení a podmínky jsou jiné. V tuto chvíli se dá jen hádat, jakou tam bude mít kdo výkonnost, ale pro nás byla Monza určitě lepší ne Spa."

"Vím, že od těch závodů probíhá hodně analýz dat, snažíme se pochopit, proč náš výkon ve Spa nebyl moc dobrý a proč Monza byla normálnější. Myslím, že ty hlavní problémy chápeme. Pokud nějaké budeme mít tento víkend, snad je dokážeme vyřešit."

Doporučujeme

Články odjinud