Button: Whitmarsh je ten nejlepší pro cestu z krize

Button: Whitmarsh je ten nejlepší pro cestu z krize

Tým McLaren zůstává jednotný za svým šéfem a věří mu, že najde cestu zpět na vrchol. Ale domácí diváci nemůžou mít moc velká očekávání.

McLarenu se letos zatím nedaří a z řad fanoušků se občas ozývají hlasy volající po Whitmarshově výměně.

"Pokud já vím, všichni jsme jednotní, ano," odpověděl Jenson Button na otázku Sky Sports, zda má šéf týmu podporu všech svých zaměstnanců. "Martin je opravdu dobrý vůdce a také správný člověk."

"Je to člověk, kterému můžete věřit, a já si myslím, že všichni lidé v továrně, všichni, se kterými mluvím, když tam jsem, cítí přesně to samé. Pro šéfa týmu je to velmi těžké, když tým, který normálně vyhrává Grand Prix, najednou Grand Prix nevyhrává. Ale myslím, že je ten nejlepší vůdce pro překonání těchto těžkých časů."

Pokračování těžkých časů očekává Button i v domácím závodě v Silverstonu. Proto apeloval na fanoušky aby neměli moc velká očekávání.

"Vidíme zlepšení. Poslední závod byl pro nás velmi, velmi těžký víkend, ale ano, cítím, že máme připravená vylepšení, a vidíme se bojovat o lepší výsledky."

"Bojovat tady (v Británii) o vítězství bude velmi těžké a vím, že to britští fanoušci chtějí, ale nemyslím, že jim to budeme moci dát. Ale uděláme maximum a budeme bojovat o co nejvíce bodů, takže nikdy nevíte, jaký bude konečný výsledek."

Doporučujeme

Články odjinud