Button doufá, že Red Bull začne znovu chybovat

Red Bull má od začátku sezóny nejrychlejší vůz, ale teprve v Monaku se ujal vedení v obou šampionátech. V úvodních závodech se totiž nevyvaroval chyb a Jenson Button doufá, že se tato situace bude opakovat.

"Bude velmi těžké je dohnat," řekl Button o hlavním soupeři z Milton Keynes pro AP. "V Barceloně měli velký náskok, hlavně v kvalifikaci, tam to byla sekunda. Ale nikdo hon na ně nevzdá, určitě ne náš tým. Uděláme vše, co můžeme."

"Doufám, že klopýtnou. Jak jsme viděli na začátku roku, neměli perfektní vstup do sezóny. Doufejme, že udělají další chyby. To je to, co v této fázi sezóny potřebujeme. Musíme mít co nejlepší závod, dostat z našeho kompletu maximum a doufat, že jim se to nepodaří."

Button zároveň věří, že McLaren dokáže Red Bull dohnat rychlým vývojem vozu. "Tento tým má zdroje, lidi a vášeň uspět a bojovat, a to také udělá," řekl. "Loňská sezóna byla pro tento tým těžká, přesto vyhrál dva závody. Pokrok, kterého dosáhl od začátku sezóny, byl mimořádný. Takže doufáme, že se v příštích závodech hodně zlepšíme."

"V posledních dvou závodech jsme měli pár problémů se spolehlivostí a chybami, ale musíme to teď hodit za hlavu a soustředit se na závod v Turecku. Musíme vůz vylepšit a nemůžeme dělat chyby."

Doporučujeme

Články odjinud