Button bude dnes jezdit v historickém centru Dublinu

Button bude dnes jezdit v historickém centru Dublinu

Jezdec McLarenu Jenson Button se dnes zúčastní show Bavaria City Racing v historickém centru Dublinu. Kromě ukázkové jízdy je pro fanoušky připraveno i mnoho aktivit.

Dvaatřicetiletý pilot McLarenu Jenson Button bude dnes jezdit ve voze formule 1 po improvizované trati v historickém jádru Dublinu. Podobné události se Brit zúčastnil nedávno v Budapešti, kde tato akce vzbudila obrovský zájem fanoušků a sklidila veliký úspěch.

Předpokládá se, že show Bavaria City Racing v Dublinu navštíví více než sto padesát tisíc fanoušků, pro které je připraven bohatý program. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet pit stop, jízdu v simulátoru formule 1 nebo si prohlédnout výstavu týmového oblečení.

Zlatým hřebem akce bude Buttonova jízda mclarenem v ulicích města. Trasa začíná na jižním břehu řeky Liffey u O´Connellova mostu. 95% Buttonovy cesty bude zpřístupněno divákům, kteří však za tuto podívanou musí zaplatit.

Kromě McLarenu do Dublinu přijede i Caterham, který bude reprezentovat Nizozemec Giedo van der Garde, záložní pilot týmu.

Doporučujeme

Články odjinud