Button: Buddh by měl McLarenu sedět, nabídne příležitosti pro předjíždění

Button: Buddh by měl McLarenu sedět, nabídne příležitosti pro předjíždění

Jenson Button je po úvodní prohlídce okruhu v Indii spokojený, pořadatele pochválil za dobře odvedenou práci. Navíc vlastnosti tratě by měly McLarenu vyhovovat.

"Odjel jsem asi 80 kol v našem simulátoru a líbil se mi směr, kterým jsme se vydali s nastavením," řekl Button. "Také se mi líbila trať, ale když ji vidím ve skutečnosti, vypadá opravdu dobře, takže by to měla být velká zábava. Může pár hodin trvat, než se vyčistí (od prachu), ale na jejím tvaru odvedli velmi dobrou práci."

"Zjistíme to pořádně zítra, ale zdá se, že jsou nájezdy do zatáček dobré pro předjíždění, jsou široké. Samotná zatáčka a výjezd jsou úzké, což znamená, že musíte hodně zpomalit, takže je to hodně o brzdění. Také dobře zapracovali na rychlých zatáčkách, jsou velmi náročné, ale my je máme velmi rádi a na okruhu jsou třeba."

Button si po prohlídce trati také myslí, že by mohl McLaren znovu bojovat vpředu a být velkou konkurencí pro Red Bull. "Naše auto funguje dobře na tomto typu okruhů, takže se těším, až vyjedu," uvedl. "V Koreji měly red bully navrch, řekl bych, byly dobré na výjezdu z pomalých zatáček a v trakci na rovince. My jsme se opravdu zlepšili na rychlých tratích."

Doporučujeme

Články odjinud