Button a Hamilton telemetrii na Twitteru spolu neřešili a řešit nebudou

Button a Hamilton telemetrii na Twitteru spolu neřešili a řešit nebudou

Jezdci McLarenu si vyměnili přes média vzkazy o belgickém tweetování Lewise Hamiltona, ale osobně to řešit nechtějí a tuto záležitost považují za uzavřenou.

Hamilton rozladil zveřejněním telemetrických dat z kvalifikace nejen vedení McLarenu, ale také svého týmového kolegu Buttona. Ten prohlásil, že ho Hamilton svým chováním zklamal, ale na osobní diskuzi nedošlo.

"Nemluvil jsem s ním a nemám to v plánu," řekl Hamilton, jenž do světa pustil nejen svá, ale také Buttonova data. "Nechali jsme to být. Samozřejmě to nebylo to nejlepší, co jsem mohl udělat, a už se to nestane, takže jsme šli dál a soustředili se na tento závod."

Button se tomuto tématu už také nechce věnovat, ale své kritiky týmového kolegy nelituje. "Je to minulost. Považoval jsem za důležité říct, jak se cítím, protože je snadné nic neříkat. Je to také lepší proto, že když to řeknete, vyčistí se vzduch."

"Byla to škoda, protože jsem se po závodě s Lewisem neviděl, jen jsme udělali společnou fotku, to bylo vše. Ale to byl minulý závod a šli jsme dál."

Doporučujeme

Články odjinud