Budeme vyrovnanými soupeři Red Bullu a Ferrari, věří před Singapurem McLaren

S blížícím se závodem v ulicích Singapuru v McLarenu přetrvává přesvědčení, že není důvod mít obavy z výkonnosti na pomalé trati s vysokým přítlakem. Tři týmy bojující o titul by měly svést vyrovnaný souboj.

"Je to pro nás velký víkend, hlavně proto, že nám scházela rychlost v Maďarsku, což je reference pro pomalé okruhy s velkým přítlakem," řekl inženýr McLarenu Phil Prew. "Mělo by to být vyrovnané mezi Red Bullem, Ferrari a námi."

Tým z Wokingu to uvedl již ve svém předzávodním prohlášení, v Singapuru by se podle něj měly naplno projevit přísnější testy ohebnosti komponent vozu, což je další důvod, proč by měla být ztráta na soupeře minimální nebo žádná.

"Máme několik velkých úprav, ale od Maďarska také lépe rozumíme vozu a způsobům, jak ho využít, jak z něj dostat přítlak," pokračoval Prew. "Po Maďarsku jsme uznali, že jsme neměli dostatečnou rychlost. Od té doby jsme měli několik úprav vozu, některé jsme nasadili už ve Spa a Monze, a budeme s nimi pokračovat."

"Pro Singapur budeme mít další úpravy, nové přední křídlo a další díly, které mají zvýšit přítlak. O některých úpravách už víme, že fungují, protože jsme je použili v předchozích závodech, i když to bylo při jiných úrovních přítlaku. Doufáme, že to, co jsme v posledních šesti týdnech na vůz přidali, bude stačit na smazání té ztráty."

Doporučujeme

Články odjinud