BMW Sauber očekává v Austrálii zlepšení

V první Grand Prix letošní sezóny nedojel ani jeden z vozů BMW Sauberu do cíle, což by se v Austrálii nemělo opakovat. Tým očekává, že bude v Albert Parku konkurenceschopnější.

"Po zklamání z Bahrajnu máme v Austrálii co napravovat," řekl technický ředitel stáje z Hinwilu Willy Rampf. "Analyzovali jsme data a vyvodili závěry. Očekávám, že v Melbourne budeme konkurenceschopnější."

"Selhání (v Bahrajnu) byla způsobena úniky hydrauliky, ale v každém případě z jiného důvodu. Pro oba problémy budeme mít na závod připravená řešení."

Že se potíže z první Grand Prix nebudou opakovat, věří také Pedro de la Rosa. "Opravdu chci, abychom zapomněli na náš výkon z Bahrajnu. Spolehlivost nebyla v testech nikdy problematická. Byla to smůla, že jsme odstoupili s oběma vozy v Bahrajnu, pokaždé z jiného důvodu."

Kamuj Kobajaši v Albert Parku nikdy nezávodil, ale okruh se naučil v Kolíně nad Rýnem. "Určitě doufám, že budeme v Melbourne konkurenceschopnější, prostě musíme," uvedl. "Trať znám jen ze simulátoru Toyoty, do kterého jsem usedl po závodě v Bahrajnu."

Doporučujeme

Články odjinud