Bernie Ecclestone chystá svatbu

Bernie Ecclestone chystá svatbu

Šéf formule 1 se sice před časem zařekl, že už nikdy před oltář nepůjde, láska k jeho současné partnerce ovšem velí jinak.

Po vpravdě náročném a nákladném rozvodu s dnes již bývalou manželkou Slavicou Bernie Ecclestone sám nezůstal a začal randit s brazilskou právničkou Fabianou Flosi. Věkový rozdíl šestačtyřiceti let není žádnou překážkou a podle informací Richarda Kaye z Daily Mail co nevidět bude svatba.

"Jsme oficiálně zasnoubeni. A brzy nejenom to. Jsme velice šťastni a otázkou není zda, ale kdy se vezmeme. Máme spolu výborný vztah. Jsme spolu dva roky a hlavním motorem našeho vztahu je Fabianin skvělý smysl pro humor. Taky ale musím říct, že doma netropím absolutně žádné vylomeniny a myslím, že má štěstí, že mě má," řekl jedenaosmdesátiletý miliardář. 

Fabiana nyní nosí diamantový zásnubní prsten, jehož hodnota se odhaduje na sto tisíc liber. Ecclestone sám v žertu prohlásil, že když žádal svou milou o ruku, na kolena si rozhodně neklekal, už proto, že měří takřka o dvacet centimetrů méně. Pořád to však není tak markantní rozdíl jako v případě Slavici Ecclestone, která svého bývalého převyšovala o třicet centimetrů.

Ecclestone se bude ženit již potřetí. Z prvních dvou svazků má celkem tři dcery, Deborah z prvního a Tamaru s Petrou z druhého manželství.

Doporučujeme

Články odjinud