Barrichello věří, že u Williamsu zůstane i příští rok

Barrichello věří, že u Williamsu zůstane i příští rok

Williams si pohrává s myšlenkou angažovat platícího jezdce, a osud současné závodní dvojice je tak nejistý. Rubens Barrichello je však přesvědčený, že on z týmu neodejde.

"Jednám intenzivně s Williamsem a nikým jiným," řekl Brazilec. "Domnívám se, že tu příští rok budu."

Ve větším ohrožení je Nico Hülkenberg, jenž odmítá za místo platit, zatímco Pastor Maldonado klepe na dveře týmu v Grove a cinká petrodolary od venezuelské vlády.

Barrichello chce u týmu zůstat, i když nemůže bojovat o nejvyšší příčky jako loni s Brawnem. Užívá si pokrok, kterého Williams dosáhl také díky jeho zpětné vazbě. "Hlavně po Turecku jsme měli skvělé sezení, kde jsem vysvětlil, že ne všechny nové aerodynamické díly nutně vůz vylepší, takže jsme je museli změnit."

"Bylo zábavné chodit na jednání a snažit se vůz změnit. Tým to pochopil a bylo to mimořádné. Poté se vůz jinak řídil už v Montrealu a výsledky začaly být mnohem lepší. Je hodně zábavné s týmem pracovat, je to banda bojovníků. Lidé, kteří se s penězi, které mají, musí hodně snažit. Můžeme dosáhnout neomezených úspěchů a oni na tom skutečně pracují, takže mám skvělý rok."

Doporučujeme

Články odjinud