Barrichello popírá sen o titulu, ale usvědčuje ho video

Rubens Barrichello odmítl, že by řekl, že je sen o titulu blíže než kdy předtím. Ale brazilský pilot to skutečně prohlásil při návštěvě továrny Cosworthu a dokazuje to video.

"Aby bylo jasno, byl jsem dotázán, zda si myslím, že rok 2009 byl mojí poslední šancí stát se mistrem světa," vysvětloval Barrichello na svém Twitteru. "Řekl jsem, že ne, že vždy věřím, že zítřek bude lepší. Z toho vzniklo prohlášení ´titul je blíž než kdy předtím,´ ale já jsem to neřekl."

Barrichello ovšem při své návštěvě Cosworthu uvedl: "Je sranda, jak to v životě chodí. Po pěti letech ve formuli 1 bych možná býval řekl, že tohle (angažmá u Williamsu) bude těžké a že nevím, jestli to chci udělat. Ale po tak dlouhé době jsem stále velmi hladový. Sen stát se mistrem světa je blíž než kdy předtím. Zůstávám nohama na zemi a tvrdě pracuji, jsem velmi hladový po úspěchu."

Brazilec to řekl v angličtině v čase 2:52 záznamu a jeho vyjádření neznělo jako odpověď na otázku, kterou zmínil ve svém vysvětlení. V každém případě jasně konstatoval, že "sen o titulu je blíže než kdy předtím."

Doporučujeme

Články odjinud