Alonso versus Massa: Koho znáte líp?

[TEST] Patříte mezi fanoušky maranellských? Zvyšuje se vám krevní tlak už jenom při pohledu na vzpínajícího se koníka? Pak právě vy byste mohli ocenit následující kvíz. Řešení najdete jako vždy na konci článku.
Alonso versus Massa: Koho znáte líp?


1. V jakém závodě slavil své první vítězství ve formuli 1 Fernando Alonso?

A) v Grand Prix Austrálie 2001
B) v Grand Prix Malajsie 2003
C) v Grand Prix Maďarska 2003
D) v Grand Prix Austrálie 2004

 

2. V jakém závodě slavil své první vítězství ve formuli 1 Felipe Massa?

A) v Grand Prix Evropy 2006
B) v Grand Prix Turecka 2006
C) v Grand Prix Francie 2006
D) v Grand Prix Brazílie 2006

 

3. Kde se narodil Fernando Alonso?

A) ve španělském městě Oviedo
B) ve španělské vesnici Oviedo
C) ve španělském městě Toledo
D) ve španělské vesnici Toledo

 

4. Kde se narodil Felipe Massa?

A) v brazilském městě Porto Alegre
B) v brazilském městě Rio de Janeiro
C) v brazilském městě Sao Paulo
D) v brazilském městě Manaus

 

5. Kdy se Fernando Alonso narodil?

A) 29. července 1981
B) 30. července 1980
C) 29. července 1983
D) 30. července 1980

 

6. Kdy se Felipe Massa narodil?

A) 25. února 1981
B) 25. dubna 1981
C) 25. února 1980
D) 25. dubna 1980

 

7. Kolik pole position Fernando Alonso vybojoval ve formuli 1?

A) 20
B) 21
C) 22
D) 23

 

8. Kolik pole position Felipe Massa vybojoval ve formuli 1?

A) 15
B) 16
C) 17
D) 18 

 

9. Kolik sourozenců má Fernando Alonso?

A) žádné sourozence nemá
B) jednu sestru a jednoho bratra
C) jednoho bratra
D) jednu sestru

 

10. Kolik sourozenců má Felipe Massa?

A) jednoho bratra a jednu sestru
B) dva bratry a jednu sestru
C) dvě sestry a jednoho bratra
D) jednu sestru

 

11. Kdy se Fernando Alonso oženil?

A) na jaře v roce 2006
B) na podzim v roce 2006
C) v létě v roce 2007
D) v zimě v roce 2007

 

12. Kdy se Felipe Massa oženil?

A) na jaře v roce 2007
B) na podzim v roce 2007
C) v létě v roce 2008
D) v zimě v roce 2008

 

13. Kolik kilometrů odjel Fernando Alonso v čele závodů ve formuli 1?

A) 5 987
B) 6 743
C) 7 543
D) 8 477

 

14. Kolik kilometrů odjel Felipe Massa v čele závodů ve formuli 1?

A) 4 245  
B) 5 342
C) 6 820
D) 7 215

 

15. Kolikrát stál Fernando Alonso na stupních vítězů ve formuli 1?

A) 80x
B) 90x
C) 100x
D) 110x

 

16. Kolikrát stál Felipe Massa na stupních vítězů ve formuli 1?

A) 46x
B) 36x
C) 26x
D) 16x

 

17. Na který závod vzpomíná Fernando Alonso jako na svůj první ve formuli 1?

A) na Velkou cenu Austrálie 2001
B) na Velkou cenu Austrálie 2002
C) na Velkou cenu Malajsie 2001
D) na Velkou cenu Malajsie 2002

 

18. Na který závod vzpomíná Felipe Massa jako na svůj první ve formuli 1?

A) na Velkou cenu Austrálie 2001
B) na Velkou cenu Malajsie 2001
C) na Velkou cenu Austrálie 2002
D) na Velkou cenu Malajsie 2002

 

19. Kolik nejrychlejších kol zajel v závodech formule 1 Fernando Alonso?

A) 16
B) 17
C) 18
D) 19

 

20. Kolik nejrychlejších kol zajel v závodech formule 1 Felipe Massa?

A) 16
B) 15
C) 14
D) 13

 

Řešení neleznete, když následující řádek zabarvíte kurzorem:

Řešení: 1.C, 2.B, 3.A, 4.C, 5.A, 6.B, 7.C, 8.A, 9.D, 10.A, 11.B, 12.B, 13.D, 14.A, 15.B, 16.B, 17.A, 18.C, 19.D, 20.C

Další článek: Louis Chiron, legenda od Středozemního moře

15:31 | Nürburgring prodal první várku lístků (5 tisíc kusů) za 2 hodiny. Bylo by to možná i rychleji, ale pod náporem zájemců padaly servery. Další lístky budou k dispozici v pátek.
9:00 | Lewis Hamilton může tento víkend vyrovnat Schumacherův rekord v počtu vítězství. I proto bude Netflix natáčet tento týden právě u Mercedesu.
21. září | Fernando Alonso navštívil továrnu Renaultu.
21. září | Velká cena Eifelu nebude bez fanoušků. Na Nürburgringu počítají s prodejem 20 tisíc vstupenek. Prodej začne zítra.

GP Ruska 2020

Pátek 25. září 2020
1. trénink 10.00–11.30
2. trénink 14.00–15.30
Sobota 26. září 2020
3. trénink 11.00–12.00
Kvalifikace 14.00–15.00
Neděle 27. září 2020
Závod 13.10