Alonso odložil vydání autobiografie na konec kariéry. Pak povím svou pravdu, říká | Foto: Getty Images / Mark Thompson

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Alonso odložil vydání autobiografie na konec kariéry. Pak povím svou pravdu, říká

Fernando Alonso pracuje na vlastní autobiografii. Dychtiví čtenáři si ale musí počkat... nejméně do roku 2023.

Fernando Alonso chtěl vydat autobiografii s názvem Racer na konci roku 2018. Po konci ve F1 ale pokračoval v závodění ve WEC a Dakaru a následně se vrátil do F1 s Alpine. Knihu chce vydat až po definitivním konci ve F1.

Alonso slíbil, že v knize řekne pravdu o své kariéře, což by mohlo zahrnovat detaily o zisku dvou titulů mistra světa, bouřlivé sezóně 2007 u McLarenu nebo o odchodu z Ferrari. Vzhledem k tomu, že bude Alonso jezdit ještě minimálně příští rok, musíme si počkat.

„Už několik let pracuji na knize,“ řekl Alonso v živém rozhovoru na Instagramu. „Původně jsem to plánoval v roce 2018, když jsem opustil F1, ale pak jsme to na nějakou dobu odložili, protože jsem si uvědomil, že stále závodím v různých kategoriích a nyní jsem zpět ve F1.“

"Ale pak jsme to na nějakou dobu odložili, protože jsem si uvědomil, že jsem pořád závodil v různých kategoriích a teď jsem zpět v F1."

„Udělám to, až skončím, a budu moci říci své vlastní zkušenosti a svou vlastní pravdu o věcech.“

„Pokud by ta kniha vyšla, když závodím, tak by to bylo trochu divné. Raději skončím a potom povyprávím své zkušenosti ze svého života v motorsportu.“

Doporučujeme

Články odjinud