Allisonův odchod Räikkönenovo rozhodování o budoucnosti neovlivní

Allisonův odchod Räikkönenovo rozhodování o budoucnosti neovlivní

Kimi Räikkönen odmítl, že by měl kvůli odchodu technického ředitele Lotusu chtít tým také opustit. Věří, že se moc věcí nezmění.

Allison má v paddocku velmi dobrou reputaci, ale Fin předpokládá, že se Lotus s jeho ztrátou vyrovná. "Pro mě to moc rozdíl není," řekl. "Nedokážu říct, jestli to udělá rozdíl za týden, rok nebo nikdy."

"Nestalo se to najednou. Diskutovali o tom a tým už chvíli věděl, že to přijde. Takže to není tak, že bychom se probudili a bylo to jinak, než když jsme šli spát. Myslím, že je tu dost silných lidí, měli bychom být v pohodě."

Allisonův odchod Räikkönen určitě nechce spojovat se svojí budoucností. "Moje rozhodnutí bude založené čistě na tom, co si budu myslet, že je pro mě celkově nejlepší. Uvidíme, co se stane. Netuším, co se bude dít, a v tuto chvíli na to moc nemyslím, protože za sebou máme jen čtyři závody. Čeká nás dlouhá sezóna a do příštího roku je čas. Takže teď musíme vložit úsilí do tohoto závodu a této sezóny."

Kdy by se mohl rozhodnout, pro koho bude příští rok závodit, zatím neví. "Není co říct, moc na to nemyslím. Všichni o tom hovoří, ale já nepospíchám," uzavřel.

Doporučujeme

Články odjinud