Hamilton není Ježíš a Stroll si přestupem k Force Indii nepolepší, říká Villeneuve

Hamilton není Ježíš a Stroll si přestupem k Force Indii nepolepší, říká Villeneuve

Lance Stroll by mohl i se svým otcem a penězi přejít k Force Indii. Tým je pod nucenou správou, ale jeho základy jsou dobré. Tým ze Silverstonu vždy vynikal obrovskou efektivitou.

Force India byla vždy velmi efektivní. S malým rozpočtem dokázala dvakrát po sobě získat čtvrté místo v šampionátu. Na druhou stranu ale platí, že časy se mění. Nahoru jde Renault, Sauber i další týmy.

Jacques Villeneuve si myslí, že Lance Stroll si přestupem k Force Indii nakonec příliš nepolepší.

„Upřímně řečeno, situace není pro Force Indii příliš optimistická,“ řekl Villeneuve pro Le Journal de Montreal. „Tým upadá, protože majitel neplatil dluhy. Dokonce jsem četl, že hlavní sponzor je nesponzoruje, ale poskytl úvěr,“ naráží Villeneuve na společnost BWT, která je jedním z věřitelů.  

„Pokud tam Stroll přijde, pravděpodobně se jeho pozice nezmění.“

Hamilton není Ježíš 

Poslední Villeneuvův pikantní názor směřoval nedávno na adresu Lewise Hamiltona. Villeneuve řekl, že se Hamilton považuje za Ježíše Krista. Nyní ale svá slova popřel. „Odpověď na otázku taková nebyla. V rozhovoru jsem nikdy ptakové prohlášení neřekl.“

Když už byl Villeneuve u popírání svých dřívějších údajných výroků, zmínil také Williams. O něm měl nedávno říct, že je mrtvý.

„Nikdy jsem neřekl, že je mrtvý. Řekl jsem, že umírá. Má slova byla přeložena do němčiny a pak do jiného jazyka. Když to takhle uděláte, význam se může změnit.“

 Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud