Ocon výkonem v Brazílii nadchl svůj budoucí tým

Ocon výkonem v Brazílii nadchl svůj budoucí tým

Během víkendu v Brazílii bylo oznámeno, že Esteban Ocon bude příští rok jezdit za Force Indii. Svůj budoucí tým Ocon nadchl.

Esteban Ocon sice nakonec neudržel bodované pozice, ale svým výkonem, obranou a vůbec tím, jak si co by nováček vedl v obtížných podmínkách, nadchl Force Indii.

„Jsme velmi potěšení tím, co jsme od Estebana v neděli viděli,“ uvedl Fernley pro Autosport. „S Manorem to odjel velmi, velmi dobře. Jsme si vědomi jeho talentu a s rozhodnutím jsme byli spokojeni, aniž bychom museli vidět závod, jako byl tento.“

Z Ocona měl radost také závodní ředitel Manoru Dave Ryan. Ocon podle něj odvedl skvělou práci. Ryan také pochválil Nasra, který podle něj odjel velmi dobrý závod.

Na dotaz, zda jim bude vadit ztráta Ocona, reagoval: „Podívejte se, vždy bylo jasné, že on i Pascal mohou odejít. Jsou to oba jezdci Mercedesu a Mercedes je může umístit, kde chce. Samozřejmě, pokud máte jezdce, kteří jsou dobří, a můžete si je nechat, tak budete mít kontinuitu. Tohle není ten případ, takže se musíme uzpůsobit.“

Podle současných spekulací Manor pro příští rok vybírá mezi Wehrleinem, Nasrem, Gutiérrezem a Haryantem.

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud